Gradinita particulara in Ploiesti, ,,CASUTA CU POVESTI'' s-a nascut pentru a aduce un plus de nou, modern si vitalitate in peisajul educational prahovean.

Clase luminoase,decoratiuni 3D pictate manual,mobilier,jucarii si materiale didactice avizate de Ministerul Educatiei Nationale,totul ajuta la o dezvoltare fizica,psihica si intelectuala armonioasa.

Intreg personalul Casutei cu Povesti este caracterizat de o calitate de baza, aceea de a fi OM, urmata de conditia esentiala -de a iubi copiii.

Cadre didactice cu dubla specialitate,profesori de limbi straine,actorie si muzica,instructori de aikido,dans si sah,medic,psiholog,asistenta medicala,ingrijitoare ce au urmat cursuri de igiena,cu totii vor sa ii ajute pe copii sa creasca si sa exteriorizeze toata informatia universala cu care au venit,iar pe noi,adultii rupti de mult de copilarie, sa le putem intelege toate acele temeri,ganduri,emotii si sperante ce ne uimesc in fiecare zi.

 

Programul de after-school se desfasoara intre orele12,30 si 17.

Foarte interesante si distractive sunt proiectele,parteneriatele educationale,excursiile,vizitele la muzee, gradina zoologica,teatru si cinema 3D,ca si activitatile in aer liber.

Taxele scolare includ toate mesele,toate materialele didactice,rechizitele si caietele speciale,ca si toate optionale expuse.

     Dar vorbe sunt multe si mestesugite, asa ca cel mai bine e sa treceti pe la noi!

      Si veti putea vedea: o institutie de invatamant moderna,acreditata, cu atmosfera placuta si destinsa, cu personal tanar si entuziast, o adevarata a doua casa pentru copiii dumneavoasta.

      LA NOI MICUTII TAI SUNT EROI!